banneer
Hjem > Om oss


330701206778938148.jpg

Flying Lighting, en ledende produsent av utendørs lys i Kina, har som mål å være et innovativt merke, avhengig av vår sterke teknologifordel.

Vitenskapen vil skape fremtiden. I 2015 etablerer Flying Lighting et strategisk samarbeidsforhold med det kinesiske vitenskapsakademiet (CAS), som står for det høyeste nivået av vitenskap og teknologi i Kina. I begynnelsen av 2016 publiserte Flying Lighting det nye produktet LED HIGH BAY LIGHT MED AC DIRECT DRIVING. Den nye eksklusive teknologien til LED AC DIRECT DRIVING kommer direkte fra CAS og åpner en trend i LED-belysningsindustrien. Basert på års erfaring med gatelysproduksjon og -utvikling, ble Flying Lighting i 2016 publisert sitt intelligente gatelys og revalente system. Modnet teknologi og rikelig erfaring tiltrekker seg mange fucoer fra hele verden.


Vi eier en plante på mer enn 3000 M2 og to uttaksbutikker i Guzhen Town, byen lys. Helt 200-300 arbeidere, 15-20 R & D staber og mer enn 20 markedsføringsstaber. Å være en ISO9001 og ISO 14001-bedrift, gir Flying Lighting høy kvalitet, pålitelig og grønn LED utendørs lys til både innenlandske og utenlandske kunder.

Flying Lighting håndterer et omfattende utvalg av LED-lamper, inkludert LED-høye lykter, solgatelys, LED-gatelys, kinesisk stillamper, Magnolia-lamper, LED-landskapslamper, LED-hagelys, plantevokselamper og LED-lyskaster.

Vi eier en stadig voksende liste over svært glade innenlandske og utenlandske kunder. Faktisk går vi et skritt lenger hvor det er mulig å OEM- og ODM-ordrene for store prosjekter der unike spesifikasjoner er påkrevd.