Banner
Hjem > Om oss > firma profil

IMG_0769IMG_0769

Flying Lighting er en erfaren produsent i sol & led belysning markedet, dekker veibelysning, bygningsbelysning, landskap belysning og hage belysning prosjekter, etc. Flying Lighting dedikerer til å tilby en rekke tjenester for utendørs belysning prosjekter.


I tråd med prinsippet om kvalitetsorientering i produksjon og kunde først i drift fullførte Flying Lighting vellykket hundrevis av engineering utendørs belysning prosjekter og oppnådde salgsvolum på 800 millioner. For sin raske utvikling vinner Flying Light ikke bare stor reputaion blant kunder og tredjeparter, men også tilhenger som lærer av det.


Med hundrevis av dyktige arbeidstakere, kraftig FoU-team og moderne ledelse i bedriften, fullførte Flying Lighting sin transformasjon fra tradisjonell fabrikk til høyteknologisk moderne produsent. Failing Lighting er den stratigiske partneren til CAS (kinesisk vitenskapsakademi) og i 2016 Vi publiserte vårt modne intelligente belysningssystem og relevante produkter. Vi insisterer på at høykvalitetsprodukter og high-tech developemnt straticgic vil være retningslinjene for vårt neste tiår.


Vi tror at vitenskapens kreativ fremtid. Fra begynnelsen til endeløs fremtid insisterer vi ved å produsere kvalitetsprodukter. Det er ingen tvil om at god pris og supertidstjeneste også vil gi kunden vår mulighet til å gjøre din bedrift enkelt!