banneer
Hjem > Produkter

LED High Bay Varmepumpe

Produktdetaljer

FAQ:

Spørsmål: Hvordan er levetiden til LED høy bay armatur med AC direkte kjøreteknologi?

A: Takket være AC direkte kjøreteknologi eliminerer den strømbryteren som påvirker levetiden til LED-armaturet. Det sparer også energilagringsenheter (f.eks. Elektrolytkondensatorer, transformatorer, etc.) og strømforsyningsenheter (f.eks. Strømtransistorer, MOS-transistorer osv.). Det reduserer dermed kjøreutslipp og øker effektiviteten. Levetiden til kjøring kan virkelig matche den av LED-perler. Under gode kjølehåndteringssystemer kan levetiden til LED høyt armatur helt oppnå 50000 timer og over.

Spørsmål: LED High Bay-armaturet med AC-direkte kjøringsteknologi er ikke isolert, så er det trygt?

A: De fleste av de lavt effektive LED-lysene på markedet som har bytte strømforsyninger, bruker ikke-isolert topologi. Tross alt er isolert vekslende strømforsyning relativt lavere i effektivitet, større i størrelse og mer kostbart i utgifter.

I tillegg oppfyller 100% av våre AC direkte kjørehøye lykter med sikkerhetsstandarden og styrker isolasjonstesten.

Spørsmål: Kan din AC direkte kjøre høy bay armatur bli akseptert av markedet når det gjelder beam flicker?

A: Til dags dato er det ikke noe bevis for at 100Hz stråleflimmer er skadelig for menneskekroppen. Våre produkter har alle bestått Japan og USA LED standard. Dessuten har vi ingen flimmer løsning som legger opp elektrolytkondensatorer og har bestått CCC, CE-sertifisering.

================================================== ================================

Våre kjernekompetanse

1. Teknisk plattform

Støttet av CAS (Kina Academy of Sciences), USTC (University of Science and Technology of China) og Advanced Technology Institute of USTC, har vi en perfekt integrert G13 teknisk løsning i våre høye lysstyrke-moduler av EPC (Energy Performance Contracting.

2.Produkt Core Technology

A. Enkelt, virkelig energibesparende og gjenopprettelig:

Enkel og lavere kostnad:

Ingen bytte strømforsyning, lagre installasjon av driver og strømkasse.

Virkelig energieffektiv og gjenopprettelig:

Sammenlignet med vanlig LED-armatur, har vår AC direkte kjør LED høy bay større lysstyrke, høyere effektfaktor, høyere optisk konverteringsforhold, lavere lumenavskrivninger (LD) mindre strømstyrke og lengre levetid.

Den har mindre enn 3% lumenavskrivninger per år og mindre enn 20% lumenavskrivninger i 8 år. Vi er virkelig grønne og energieffektive!

B. Sikker, pålitelig og garanti

Alle høyvannslys er konstruert som bredspenningsområde og med OPC (overspenningsvernkrets) for å tilpasse spenningsfluktuasjoner og forskjellige områder.

Våre LED høy bay armatur har varistorer for å unngå torden og bølge, har sikring for å beskytte mot overstrøm og over-varme. Isolasjon termisk film for å forhindre lekkasje. Og de bestod alle CE, CCC, RoHS, UL, FCC sertifisering!

Kontroll av temperaturoppgang: 40 ° C, MOS transistor og IC er montert separat til

Sikre IC stabil drift.

Garanti: Så lenge fem år

C. Global eneste agent for AC direkte kjøringsteknologi av CAS

D. Industri Trend: AC direkte kjøring LED high bay er en irreversibel trend, det vil definitivt bli det vanlige produktet på markedet i nær fremtid!


Ønsker du engros-ledet høyvannsoppvarming laget i Kina til lav pris fra en av de ledende LED High Bay Light Fittings produsenter og leverandører? Utstyrt med en produktiv slik fabrikk, er FLYING LIGHTING alltid til din tjeneste.

Forespørsel